...

Eskiden insanlar nasıldı? Bugünkü gibi herkes çevresine kötülük mü saçıyordu yoksa insanın dünyaya gönderilmiş sebebi olan iyiliğimi yayıyorlardı? Bence insanlar eskisi gibi değil ve buda hayatımıza yansımakta.

    Evet, insanlar yollarını şaşırdılar. Bu yüzden acı çekiyorlar. Düşünüyorum ki yapılması gereken şey i içinde bulunduğumuz durumu fark edip, birkaç kişinin değil de tüm insanların mutluluğunu sağlayacak yolu bulmak. Fakat biz ne yapıyoruz. İnsanlar bir sürü saçma sapan şey uyduruyor, birbirlerinin arkasından konuşuyorlar. Böyle boş işlerle uğraşırken de bizi asıl mutluluğa götürecek çareyi bulamıyoruz hatta çareyi arama çabasına girmiyoruz bile. İnsanlar buna cesaret edemiyorlar. Bazı şeylerin arkasında duramıyorlar. Böylece yanlış hareket etmeye ve kötülüğü çoğaltmaya devam ediyorlar. İnsanlar kötülüğü fark etseler bile bunu düzeltmek için asıl şeyi yapmıyorlar.

    Yolumuzu şaşırdığımıza dair içimizde en ufak bir şüphe varsa bu sorunun ne olduğunu kavrayıp düzeltecek çareyi bulmalıyız. Çünkü insan dünyaya sadece iyilik için gönderilmiştir.

Yorum Yap