Biz Birlikte Mükemmeliz!

O kadar çok şey kattı ki bu okul bana , şimdiden bir başlasam 2 gün hiç susmayacağımın farkındayım. İlkler unutulmaz derler ya işte. İlk günümüzde süt dökmüş kedi gibiydik biz. Ne kadar bilebilirdim ki ben bu okula bu kadar ısınabileceğimi . 

İlklerden konu açılmışken futbol oynamayı ilk mezunlarımızdan gördük biz. Saygıdeğer İngilizce/Almanca hocamızın her gördüğünde üzüldüğü mezunlar. Nedense ikidir "Fakir ama Gururlu" sınıfı , B şubesine düşüyorum . Geçen sene A sınıfına duyduğumuz kıskançlığın aynısını bu sene C'ye karşı yaşıyoruz :) Zaten Buse'nin olduğu sınıfın sosyal olmaması gibi bi olasılık söz konusu olamayacağından , asıl sorunumun da Buse'yle olduğunu söylemeliyim :) Bu sene de bu görevi sınıfımızda Amine ,ben ve Mehmet'le görüyoruz.

Unutamayacağım şeylerden biri de tabiki Atilla Hoca'nın şarkıları olmalı tabiki .Açıkçası 2013 yılının en iyi şarkı sözlerinin ona ait olduğunu çekinmeden söyleyebilirim. Ben bu yerde yaşalmadım , yaşlılığıma toyamadım / Vatanıma hasret kaldım ,ey güzel Kırım . Şarkısının benim gönlümde yeri de büyüktür ayrıca. 

Nedense aklıma , geçen sene yaptığımız futbol turnuvası geldi. A sınıfı da , D sınıfıda farka boğmuştu bizi. Öyle yorulmuştum ki turnuvayı hangi takımın bile kazandığını hatırlayamıyorum :) 

Gençliğimizin en iyi zamanında, dağın başına eğitilmek için gelen mazlum insanlarız biz.Ama gördüğüm tek sorun , insanlar arasında kutuplaşmalar, gruplaşmalar çok.Birbirimizin açıklıklarından komiklik yapıyor, yeri geliyor dışlıyor ,ayrımcılık yapıyoruz. Daha düne kadar Tom'cu Jerry'ci diye şakalaşırken şimdi geldiğimiz durum da ortada. Arkasından konuşup , gülüp eğlenip de yüzüne gülmemeliyiz arkadaşlarımızın. Biz iyiyiz , ama birlikte mükemmeliz. 

Runaway şarkısını dilime pelesenk ettiren Mertcan arkadaşımıza selamlar.Bu arada bu kitapta adı olmayıp da okulumuzdan ayrılan Ahmet Öztürk ve Nurdan Şeker arkadaşlarımızı da sevgiyle anıyorum .

Yorum Yap