DUYURULAR

Hakkımızda

İşletmemiz, 2005 yılında OMÜ'de görevli akademisyen ve öğretmen arkadaşları önderliğinde genç grafiker personeller tarafından kurulmuştur.

Kuruluş amacı; heykel ve grafik tasarım konusunda çalışmalar yapmak olan işletme, talep üzerine 2005-2006 eğitim-öğretim yılı içerisinde 2 okulun mezuniyet yıllığı basım işlerini gerçekleştirmiş, dijital ortamda hazırladığımız interaktif vcd yıllığı "neden web ortamında yayınlamıyoruz ?" sorusuna cevap ararken; Türkiye'de ve dünyada ilk sanal yıllığını kendi sitesinde yayınlamıştır.

Kısa zamanda yaptığımız çalışmaların kalitesi ve fiyatı ile Samsun ilindeki tüm okul yıllıklarının yapımını üstlenen firmamız, müşteri sayısını ve mezuniyet yıllığı yaptıran okul sayısının artmasını ve gelenekselleşmesini sağlamıştır. Zaman içinde öğrenim kurumlarının mezuniyet yıllıkları ve diğer tüm basım, tasarım işleri konusunda uzmanlaşma yoluna giderek Mezunbook markasını yaratmıştır. 

Sürekli artan talep ve duygusal bağ kurduğumuz mezun öğrencilere daha iyi hizmet üretebilmek hedefi kendi bünyesinde Ar-Ge çalışmalarının ve genç dinamik ekibinin geliştirdiği yazılım, MOS ve benzeri otomasyon sistemleri bir sektör yaratırken bizi irili ufaklı firmaların taklit ettiği, hatta benzer isimlerle piyasaya çıktığı sektöre yön veren lider konumuna gelmemizi sağlamıştır. İstanbul'dan Kars'a kadar profesyonel fotoğraf stüdyoları ile yaptığımız çözüm ortaklıkları sayesinde büyümeye devam etmekteyiz. 

Bu gelişim süreci içerisinde "MezunBook" sosyal paylaşım sitesiyle mezun öğrencilerin okul anılarını ve dostluklarını ölümsüzleştirerek markamız ile kopmaz bir dostluk bağı kurmanın ortak gururunu tüm çözüm ortaklarımızla paylaşıyoruz. 
 

Giriş Yap Kayıt Ol
444 10 87 Canlı Destek