Birisini Çok Seversin

Birisini çok seversin,aklın, fikrin, zikrin o olur.Hiçbir şey koyamazsın yerine, koyabilsen de dolduramazsın,kalbinde açılan o kocaman yeri.Birisini çok seversin.Seversin ama gerisini düşünmezsin.Getirisini, zararlarını…”Dünya da  neresiymiş”  dersin bir süre sonra.Dünya umrunda değildir artık!

Birisini çok seversin, ama karşılık görmezsin sevgisizlik seni yıkar.O kadar insan sana seni sevdiğini haykırırken, onun sevgisinin yokluğu seni yapayalnız hissettirir.Yoksaydığın dünya başına yıkılıverir.Birisini çok seversin, kendinden bile çok.Hayatını onun üstüne kurar her hareketinden bir ders çıkartır, bir rastlantı ararsın ki bir süre sonra yorulursun.Çok yorulsun.Kalbin ve beynin zıt davranışları savunur ve sen bunların arasında çaresiz kalırsın.Sadece susarsın.

Birisini çok seversin.Özlem nedir, özlemek nedir o zaman anlarsın.Ona bağımlı kalır , yokluğunda deliye dönersin.Birisini çok seversin ama ağlamanın tek bir sebebi vardır;O’dur.Ne garip gelir;sevdiğin birisi yüzünden ağlamak diye düşünürsün yine ağlarsın.Birisini  çok seversin onu çok özlersin , belki hisseder, derinden bir sızı duyar beni hatırlar diye.Özledim dersin çok özledim.

Birisini çok seversin. Kıskanırsın ama laf söylemezsin, söyleyemezsin.Sen kimsindir ki?Ben kimim ki?işte gözlerin yine dolmuş ağlama sakın, insanlar anlarsa sebebini komik gelir.Sadece o boğazındaki düğümlen meyi kaldır, yeter.

Birisini çok seversin.Rüyaların bir tek karakter içermeye başlar.Sadece düşlerde sevebilirsin onu doya doya.Birisini çok seversin;sessizce öpüverirsin nefesini.Artık heyecanlanmamaya başlarsın mesela.Konu O değilse olay da olay değildir.

Birisini çok seversin.Hafızan belirli saat ve tarihlerle dolar.Bugün şöyle dedi, bu saatte de gülümsedi.Sonra O gidecektir ve bu anılarla baş başa kalacaksındır.unutmak istersin ama unutamazsın.Unutmaya kıyamazsın işte.

Birisini çok seversin.Onunla birlikte şarkılar daha da anlamlılaşır.Duygularını anlatamadıkça şarkılara sarılırsın.Söylersin, sürekli söylemek istersin.Her yerde kendinden geçerek söyler bazen de söylediğin şarkıyı tamamlayamaz, ağlayıverirsin yarısında.

Birisini çok seversin.Söyleyemezsin.Dilin dönmez.Sebepsiz utanırsın.Yutkunamazsın bile söylemek fikri aklına geldiğinde.Zaman geçer “Ah bir dilim dönseydi de…”dersin.Ama zaman geçmiştir ve dönüş beklide yoktur.Dönüp bakarsın şöyle bir, bir zamanlar “aynı anda mı bakıyoruz  acaba?”diye düşünerek baktığın gökyüzüne ve dersin ki geçenleri bir hiç uğruna geçirmişim.

 

 

Yorum Yap